lördag 26 januari 2013

Året är 1991, fotografiet är taget av Tomki Nemec, och det är jag i skön fåtölj i palatset Kubba i Kairo, Egypten. Det var mitt första Statsbesök med presidenten Vaclav Havel där jag deltog som protokollarbetare. Alla kan se helt ok ut i en snygg stol!




3 kommentarer:

  1. En fin bild! Det skulle självklart vara intressant att läsa mer inte bara om besöket i Egypten utan även om uppdraget du hade!! Jag antar att du skriver bl a om detta i din kommande bok. Det ska bli spännande att läsa den när den blir publicerad. Förresten, skriver du på svenska, tjeckiska eller engelska rent av?

    SvaraRadera
  2. Massor av bilder, massor av spännande detaljer, men det är tiden som inte räcker till. För att skapa distans skriver jag nu på svenska, men jag planerar även en till tjeckisk variant. Var roligt att du tycker det verkar intressant!

    SvaraRadera
  3. Lucie, vill bara lämna en liten reaktion till här. Självklart tycker jag att det är intressant. Förresten, idag såg jag och min man (som är svensk men en trogen slavofil långt före mig) ett program från tjeckisk tv där du intervjuades (alltså länken här på din blogg). Jättespännande, tycker vi! Du har verkligen mycket intressant att berätta! Ville bara säga det.

    SvaraRadera